Бизарно но вистинито
13. October 2015 - 11:27

Гинеколог во шок: Погледнете со каков проблем дошла оваа жена кај него!

Блогерката Мишел Бероу  ја сподели со јавноста  бизарната несреќа што ја имала, а сè со цел да ги предупреди и другите за тоа што ѝ се случило.

Како што напишала на својот блог, таа посетила гинеколог поради болки во долниот дел од стомакот.

Докторот направил преглед, а тоа што го нашол внатре ги изненадило и него и Мишел. Како што кажал, такво нешто доживеал за првпат во кариерата.

Имено, од телото на жената извлекол цела топка влакна од мачка. Прво мислеле дека извлекол стар тампон, но жената му кажала дека не ги употребува.

Но како се најдоа влакна од мачка на тоа место?

И тоа го откриле! Имено, во нејзиниот кревет често спиеле нејзините мачки. Тие  оставале влакна, а тие влакна за време на однос се лепеле за половиот орган на нејзиниот сопруг. Со тек на времето, станале топка штопочнала да предизвикува болка, па жената заминала на доктор.

По овој случај, наведува Мишел, таа внимава влакната од мачките да не остануваат на чаршафите.