Џет-Сет
13. November 2015 - 10:40

Фустанот покажа: Тамара Тодевска ќе стане мајка

Појавувањето на Тамара Тодевска во ревијалниот дел на „Скопски фестивал“ даде одговор на прашањето дали навистина е бремена. Пејачката настапи во ревијалниот дел, а креацијата која ја носеше го откри нејзиното заоблено стомаче.