Македонија
29. May 2020 - 11:27

Филипче закажа прес-конференција во 13 часот

Ве известуваме дека министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, денескa, петок (29.05.2020 година), во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на онлајн прес-конференцијата во живо. 

Останатите, како и досега, прашањата за оваа прес-конференција може да ги испратат на електронските адреси: pr@zdravstvo.gov.mk и angela.velinova@zdravstvo.gov.mk со нагласување на медиумот, од кој доаѓа прашањето и назнака дека прашањето се однесува за оваа прес-конференција.