Живот
4. May 2017 - 11:55

Фантастична куќа од темел до кров за 1.000 евра

Се повеќе семејства се  одлучуваат за ова алтернативна куќа - колиба. Многу се едноставни за изградба а не чинат многу. 

Погледнете...