Македонија
11. July 2015 - 15:47

ЕКСПЛОЗИЈА ГИ ВОЗНЕМИРИ КУМАНОВЧАНИ

ПОВРЕДЕН СРПСКИОТ ПРЕМИЕР АЛЕКСАНДАР ВУЧИЌ.

ЕКСПЛОЗИЈА ГИ ВОЗНЕМИРИ КУМАНОВЧАНИ.                

НУЛАНД: ЛИДЕРИТЕ ДА ГО СПРОВЕДАТ ДОГОВОРОТ НА ХАН

Гледајде го во живо Вестите на Сител во 16:00 Тука