Живот
30. July 2017 - 14:09

Едноставен трик: Ова е тајната за нејзините бујни гради

Гледајќи го бујното деколте на Стејси Бренан ќе добиете впечаток дека се во прашање силикони или дека е, едноставно, вистинска среќница.

Сепак, таа за вакво деколте има еден мал трик - пуш ап градник во кој додава чорапи.

За да згледаат нејзините гради пореални, таа им нанесува пудра.

- Се надевам дека ова видео ќе им помогне на девојките кои сакаат големи, лажни и бомбастични гради, заклучува таа.

Погледнете како изгледа нејзиниот трик: