Џет-Сет
22. March 2017 - 16:35

Џенифер Лопез „пука" на 50 години

Џенифер Лопез воопшто не изгледа како да има 50 години, таа дефинитивно изгледа како млада девојка.
 
Овој пат со шлиц до папокот го запали Инстаграм.