Македонија
25. May 2022 - 11:39

Џафери пречекан во Собрание со транспарент: „Бегај бе таму, „Маму ви е*aм“!

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ побараа оставка од претседателот на Собранието, Талат Чафери, а денеска го пречекаа со транспаренти.

Пратениците од прес-салата на Собранието ги истакнаа транспарентите, кои беа насочени кон Џафери.

„Ароганцијата и забеганоста немаат нација, но имаат име и презиме: Талат Џафери! Бегај бе таму, хеј сус! Маму ви е*ам!“, беа само дел од транспарентите кои се појавија во Собранието.