Живот
21. February 2016 - 10:17

Драматични снимки од Португалија - Погледнете како ветер ги носи авионите додека слетуваат!

На португалскиот остров Мадеира се наоѓа еден од најопасните аеродроми во Европа. Пистата е куса, а во исто време дуваат силни странични ветришта кои си играат со авионите како да се играчки. Слетувањето таму е хорор за секој пилот, но и за патниците.