Македонија
5. May 2020 - 14:17

Драган Вучиќ погребан на градските гробишта во Бутел - сопругата не успеа да се збогува за последен пат

Денес на градските гробишта во Бутел беше погребан композиторот, пејач и водител, Драган Вучиќ, кој вчера почина како последица од корона вирусот. Како што налага протоколот, на погребот присуствуваа неговиот син Мартин со сопругата и уште тројца членови од семејството. Сопругата на Драган, Весна не присуствуваше на погребот.

Подалеку и на растојание имаше и околу 40тина блиски на семејството Вучиќ, меѓу кои беше Цветанка Ласкова, Бени од „Нон стоп“, но и многу негови колеги од телевизиите и пријатели. Ретко кој од нив можеше да се препознае, бидејќи, како што налага протоколот сите беа со маски и на растојание.

 

://mms.mk