Интернет
15. December 2015 - 15:36

Дознајте која е првата слика која сте ја објавиле на Фејсбук

Дали се сеќавате на првиот статус што сте го објавиле на Фејсбук, или пак на првата фотографија.
 
Нема сомнежи дека во текот на "животот" на оваа социјална мрежа се случиле многу работи, но ова е можност да дознаете нешто што веројатно сте го заборавиле.
 
На овој ЛИНК можете да ја дознаете првата фотографија која сте ја објавиле на Фејсбук.