Живот
28. July 2016 - 17:56

Дознајте кои хороскопски знаци ќе се збогатат до крајот на годината

 
БИК
 
Биковите никогаш нема да започнат работа која детално не ја испланирале. Подобро не би превзеле ризик, отколку да згрешат и да се каат подоцна. Познато е дека Биковите и парите не одат заедно, бидејќи тие сакаат да се луксузираат, ама оваа година ќе биде поразлично. Ве чекаат многу пари на есен, и од тие пари многу добро ќе живеете. Најповолниот период ќе им биде до половината на зимата.
 
Уште една позитивна позитивна работа што ги очекува Биковите е бранот од нови корисни контакти. Познато е дека не сте највредниот знак во Зодијакот така да е голем ризикот да ги потрошите сите пари и да не оставите ни денар на страна. За утеха, барем ќе ги задоволите своите хедонистички каприци.
 
ЈАРЕЦ
 
Најдобриот период ве очекува во летните месеци бидејќи ве очекуваат многу можности за добри инвестиции и заработувачка, но и добри финансиски договори. Вашите лични врски ќе имаат позитивна нота и ќе се соочите со позитивен личен развој и самодоверба.
 
Периодот меѓу 7 и 27 октомври носи оптимизам и верба во себеси. Овој период носи голема шанса за раст, успех и среќа. Ќе почувствувате потреба да ги раширите своите хоризонти, да пробате нови нешта, подобри и поголеми работи и да се забавувате повеќе. Но, важно е да се насочите на нештата кои ви се навистина важни и кои можете да ги постигнете доколку не барате премногу.