Живот
11. March 2017 - 21:59

Досега невидено: Возач со автомобил заврши на покривот од куќа и остана таму

Маж повеќе од 30 минути висел на покривот од куќата во која влетал од надвозникот кој се наоѓал покрај неа.

Возачот наводно притиснал гас наместо кочница во обид неколку секунди пред тоа да избегне трициклист.

Во несреќата никој не е повреден.