Македонија
7. November 2015 - 17:41

Доказ дека не се бега од судбината - Оваа манекенка секогаш доцнела а навреме го фатила смртоносниот лет

 
Руската манекенка  од Санкт Петербург Елена Домашњајева (24) и нејзината другарка Ксенија Огородева (33) се меѓу 224-те патници кои загинаа кога рускиот авион од засега непознати причини се урна над Египет. Овие девојки биле на одмор во  Шарм ел-Шеик, но не биле свесни дека тоа е нивното последно уживање од нивниот живот. Сите кои ги пзонавале овие девојки велат дека биле премногу добри и културни, карактеристично за манекенката Елена било тоа што секаде и секогаш доцнела, но за жал не задоцнила на овој кобен лет.