Македонија
2. јуни 2018 - 13:38

Додека македонската полиција го бараше - откриено каде бил исчезнатиот пензионер

Во врска со настан „исчезнато лице“ за 73-годишниот М.Р. лицето било најдено и вратено дома.

На истиот ден неговиот син пријавил дека неговиот татко се вратил во својот дом односно истиот бил во некој хотел каде преспал, по што се вратил.