Бизарно но вистинито
30. May 2016 - 14:46

Додека го закопуваа човекот - Огромна змија влезе во гробот!

На Интернет се појави приказната за змијата која сакала да влезе во гроб додека работниците го спуштале ковчегот во земјата. 

Оваа приказна е проследена со видео кое неодмна се појави на Јутјуб. Нема детали за околностите и местот на случувањето, но се гледа како голема земја влегува во гроб. 

Погледнете...