Балкан
19. May 2022 - 11:52

ДНК анализата е готова, телото извадено од Дунав е на Матеј Периш

Завршена е обдукцијата на телото кое вчера беше извадено од Дунав.

Според ДНК анализата се работи за Матеј Периш, а според првичните информации по обдукцијата причина за смртта е давење, пренесуваат српските медиуми.

Наскоро повеќе информации.