Живот
10. April 2016 - 23:35

Детенце се заглави во ограда, среде паниката се сети како да се спаси

Децата имаат обичај да прават работи кои се спротивни на логиката, како што е например стаавање на разни играчки во нос или да висат од места од каде може лесно да паднат.

Во повеќето случаи, родителите се подготвени и многу брзо да ги спасат работите.

Од некоја причина, дете по има Џои одлучило да ја пикне главата низ шипките од оградата. Проблем се појави кога не можеше да ја врати главата назад. Неговиот татко се обидуваше да му ја извлече главата наназад така што ги рашири пипките, прво со раце, а потоа и со нозе. Но за жал тоа не успеа.

И додека Џои плачеше и стануваше се по вознемирен, така стануваа нервозни и семејните кучиња. Џои тогаш се сети дека може да го направи она што го прават кучињата.

Ќе бидете пријатно изненадени што изведе детенцето и како по толкавата драма се извлече: