Џет-Сет
20. February 2018 - 13:40

Денес е сон на секоја жена, но погледнете како изгледал Бали бег на почетокот на кариерата

Еден од најпопуларните турски актери, кој се стекна со слава и во Македонија денес мами воздишки кај многу жени на Балканот.

Славата ја стекна токму со улогата на Бали бег во серијата „Сулејман величествениот“, која постигна огромен успех на регионов.

Погледнете како изгледал Бурак Ожџвит кога ја започнувал својата актерска кариера...