Живот
4. July 2015 - 11:01

Дефинитивно најстрашниот хотел во светот!!

Бестрашните патувачи низ светот, можат да ја минат ноќтаво проѕирната капсула која е прикачена на 120 метри висина. За да влезете во неа, морате прво да се искачите,а потоа со јаже да се спуштите до капсулата направена од алуминиум кој се користи за изработка на авиони. Од дождот капсулата е заштитена со отпорен поликарбонат. На скалата се направени три капсули, а во една може да спијат осум луѓе. Едно ноќевање во авантуристичкиот апартман чини 260 евра. Дали и вие би спиеле во овој хотел?