Македонија
10. December 2019 - 11:21

Дане Талески ќе биде амбасадор во НАТО

Владата во четврток на седница ќе го потврди кандидатот за амбасадор во НАТО.
 
Според извори од владата, номиниран ќе биде досегашниот координатор за НАТО Дане Талески.
 
Извори од владата велат дека предлогот е усогласен со шефот на државата Стево Пендаровски.
 
Славица Арсова