Бизарно но вистинито
9. March 2016 - 16:08

ДАЛИ ОВА Е НАЈЛОШИОТ ЧОВЕК? Фрли беспомошно куче на поларна мечка!

На Далечниот Исток во Русија направено е видео на кое се гледа како човек фрла живо куче на поларна мечка.
 
На снимката се гледа како човекот, додека го крева кучето и го фрла кај огромното животно, како се смее.
 
Судбината на кучето не е позната.
 
Погледнете го видото: