Технологија
30. јуни 2015 - 22:07

Дали Нокиа 3310 ќе ги помине тестовите на издржливост?!

Легендарниот мобилен телефон Нокиа 3310 важи за еден од најиздржливите телефони.

Бидејќи моментално се актуелни тестовите за издржливост и превиткување на Ајфон 6 плус и други телефони, редот и дојде и на оваа култна Нокиа.

Погледнете дали старата добра Нокиа ќе падне на тестот.