Живот
7. December 2015 - 13:42

Дали е ова круг или не, внимавајте одговорот открива многу за вас!

Од овој тест можете да дознаете многу за себе и својата личност, а нормално и за другите кои ќе го одговорат.

Погледнете ја добро оваа слика и одговорете дали ова е круг или не. Одогворот ќе откри многу за вас, бидејќи не се работи само за обична чкртаница.

Според истражувањето објавено во “Journal of Personality and Social Psychology” многу може да се открие за една личност која позитивно или негативно ќе одговори дали на сликата гледа круг или не.

Ако вашиот одговор е да, тогаш вие сте многу либерална личност. Веројатно подржувате хомосексуални бракови, социјални права, легализација на марихуана.

Доколку вашиот одговор е не, тогаш вие сте конзервативец. Се залагате за една влада, не ги одобрувате и прифаќате големиот број на мигранти кои ја преплавуваат Европа, и сметате дека државата би требало да има појака војска.