Македонија
11. April 2021 - 21:54

Човек стави дете во контејнер за донации кај „Сити мол“ | ВИДЕО

Видео на кое се гледа како маж става дете во контејнер за донации во потрага по донирани средства се појави денеска на социјалните мрежи.

Настанот се случил во близина на трговскиот центар „Сити мол“ во Карпош.