Живот
21. October 2017 - 13:53

Бура од емоции: Моментот кога децата дознаваат дека ќе добијат нов член во семејството

Проширувањето на семејството е најубавиот момент во животот на сите родители и деца, но моментот кога ќе се дознае полот на детето не секогаш е среќна и радосна вест за децата.

Иако родителите поддеднакво се радуваат и за момче и девојче децата не секогаш сакаат новиот член во семејството да биде од спротивниот пол.

Ова видео е доказ зошто треба да се снимаат децата во моментите кога дознаваат дека ќе добијат братче или сестричка, погледнете.