Живот
11. January 2022 - 12:00

Бугарски поп пејач свири на гитарата на Тоше Проески во својот спот

Во новиот видеоспот младиот бугарски пејач Лео користи многу специјална гитара, пишува бугарски „Сигнал“.  Според нивните информации, тој во својот нов спот за песната „Ти си мојот живот“ ја користи гитарата на која некогаш свиреше нашиот Тоше Проески.

Гитарата му била омилена на Проески и со неа ги создал своите големи хитови, пишува порталот.