Бизарно но вистинито
22. April 2016 - 10:39

Бизарно видео од свадба: Кумот со невестата, младожењата со нејзините другарки!

На свадбите може да се види се, особено ако се испие некоја чаша повеќе. Но, оваа стана хит на социјалните мрежи.
 
Гостите на свадбата и младите имаа задача да дупнат балон. Но, не било како. Всушност, секој од нив има балон на задникот, а потоа следниот во редот треба да го дупне балонот со своето тело.
 
Очигледно добро се забавувале, иако малку личеа на напалени зајаци.
 
Погледнете го видеото...