Македонија
16. October 2015 - 9:00

Биометеото неповолно

Oпшта слабост и чувство на тежина во главата може да предизвикаат утрово временските услови кај метеоропатите. 

Во претпладневните часови, пак, како што велат синоптичарите, можни се поинтензивни ревматски болки и изразени артритични промени. 

Навечер, кај поголем број луѓе е можна појава на главоболки, но и  болки во колената, грбот и на вратот.