Македонија
24. September 2017 - 17:52

Без струја утре дел од Илинден

- Утре без напојување со електрична енергијаќе останат дел од корисниците во општина Илинден.

Во периодот од 12:30 до 14:30 без струја ќе бидат корисниците од дел населено место Идризово, како и правните субјекти Прилепска пивара, Мајами, Макпетрол Идризово и Ана ком, додека од 09:00 до 14:00 корисниците од дел населените места: Илинден и Белимбегово, како и правните субјекти „Сатра“, Фарма Прима, Макпетрол, Вичишки, Петраком, КАЗ груп, Белви, ФУД Базар, Феликс, Ролопласт, Оптика, Мотел Белви, Чеза Илинден, Белимбегово, Сатра и Фарма Прима.