Џет-Сет
15. February 2017 - 0:01

Базен, фризерница, камин, соба за игри...Ѕирнете во домот на Зорица Брунцлик

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранѓелковиќ Кемиш му ја отворија вратата од својот дом на водителот Огњен Амиџиќ, за да му покажат во каква бајка живеат.

Зорица и Кемиш имаат раскошна куќа со базен, теретана во дворот, како и машка кујна во која летно време готви Кемиш.

Покрај тоа имаат и тераса со камин, како и соба за игри.

Брунцлик вели дека со соседите не се гледаат, а еве како изгледа нивниот дом низ слики: 

foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
Foto Printscreen
 
foto Printscreen
 
foto Printscreen