Балкан
16. August 2015 - 11:29

Автомобилот уништен - Крв насекаде на местото каде се случи ужасната сообраќајка што го потресе регионот

 
 
20-годишниот Милош Милошевиќ од Пожаревац кој загина во страшна сообраќајка, заедно со 17-годишната Дафина Полај, се превртел со автомобилот со австриска регистрација, а она што пожарникарите и полицијата го нашле во автомобилот било ужасно.