Македонија
21. October 2020 - 16:42

Аџибадем Систина со најсовремен дијагностички центар

Клиничката болница Аџибадем Систина создаде дијагностички имиџинг центар каде на едно место се откриваат сите болести во рана фаза.

Болницата располага со најсовремена апаратура, а инвестицијата од самото отворање чини над 20 милиони евра.